BLUE FALCON - KARTING PARADISE

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

BLUE FALCON

KART
 


MS KART BLUE FALCON Chassis
(NIEUW 2012)

Een geheel nieuw frame is ontworpen voor de nieuwe MS KART BLUE FALCON,  CIK-FIA gehomologeerd.(homologatie nummer 6/CH/17) voor de periode 2012-2017.

Vergeleken met de MS KART RZF29, heeft het Blue Falcon chassis een aangepast midden gedeelte voor meer flexibiliteit en is gemaakt van chroom molybdeen stalen buizen van 30 mm diameter en 2 mm wanddikte. Met betrekking tot de stijfheid, kan het frame worden gekarakteriseerd als zacht.

Het is mogelijk om de stijfheid van het frame te veranderen met behulp van drie stabilisatorstangen: de zijstabilisator wordt in de kleur van het chassis  bij geleverd. Voor en achter stabilisatorstangen worden geleverd op aanvraag als optionele accessoires.

De Blue Falcon is gehomologeerd voor alle categorieën, en wordt standaard geleverd in drie basis versie:
1. KF model met achterrem alleen (KF3, KF4, Rotax Max Junior)
2. KF model met handmatig te bedienen voorremmen (KF1, KF2, Rotax Max Senior)
3. KZ model met voor en achterremmen. (KZ1, KZ2)

Het Blue Falcon chassis is, vergeleken met RZF29, uitgevoerd met een nieuwe geometrie van de vooras met een andere fuseestand.  De fusees zijn uitgerust met excenters voor geometrie wijziging. We leveren standaard eigen productie excenters. Op verzoek van de klant, monteren we Sniper exenters.         

Een vernieuwde MS 53 type achteras is gemonteerd op de standaard versie van de Blue Falcon. Het is een midden stijfheid as. De MS-53, de middelste stijfheid as is geschikt voor alle omstandigheden, zowel op droge als natte baan. De kwaliteit is zo gekozen dat de gebruiker niet verplicht is om deze te vervangen voor variërende omstandigheden op de baan.

Ten aanzien van het remsysteem, blijven we ook voor de Blue Falcon de beproefde remmen van de firma K KART gebruiken. Dit remsysteem, al gebruikt voor het RZF29 chassis, heeft een langdurige homologatie en dankzij de kleine wijzigingen in het ontwerp vertoont het een betere zelfinstellende werking en tegelijkertijd ook een langere levensduur.      

Net zoals de RZF29 serie, zal de nieuwe Blue Falcon geleverd worden met metallic blauwe powdercoating. Wij bieden ook andere kleuren aan, zoals zwart, rood, antraciet of andere RAL-kleuren op verzoek van de klant tegen extra kosten.

Het nieuwe MS KART BLUE FALCON  chassis is ontworpen voor alle markten in de wereld.  

Wij danken alle klanten, die trouw blijven aan ons merk MS KART.

We wensen al onze klanten veel succes in de sport en vooral veel goede rij-ervaringen met het Blue Falcon chassis.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu
eXTReMe Tracker